نعوظ چیست؟ علت اختلال نعوظ و روش های درمان نعوظ

اختلال نعوظ

اختلال نعوظ مشکلی رایج در مردان است و می تواند علت های مختلف داشته باشد و با توجه به علت ، روش های درمان نعوظ سست می تواند متفاوت باشد

نعوظ چیست

نعوظ در تعریف عامیانه به سفت شدن و بزرگ شدن آلت مردانه گفته می شود که فرد را برای انجام رابطه جنسی آماده می نماید. در تعریف پزشکی نیز به پر خون شدن بافت های غاری آلت مردانه اطلاق می شود که با جذب خون موجب افزایش سایز سایز آلت شده و با ادامه این روند با ایجاد فشار بر بافت اسفنجی موجب سفت شدن آلت می گردد. نعوظ توسط سیستم عصبی خودکار کنترل می‌شود ولی برخی اوقات به صورت ارادی و تلقین نیز صورت می‌گیرد. نعوظ در مردان زمانی ایجاد می شود که هورمون های جنسی وی تحریک شده و آلت تناسلی وی حالت راست شده و سفت را بخود بگیرد که این حالت عملی عادی و رایج است.

اختلال نعوظ

اختلالات نعوظ پدیده ای است که اغلب در مردانی که سنسن جوانی را پشت سر گذاشته اند و وارد سنین میانسالی شده اند بروز می کند. اما این اختلال حتی در مردان جوان بین ۲۰ تا ۴۰ ساله نیز رخ می دهد. می دانید که نعوظ پس از تحریک رخ می دهد و این تحریک سبب برآمدن و راست ایستادن آلت تناسلی در آقایان می شود. اگر مردی به هر دلیلی پس از تحریک قادر به انجام عمل نعوظ نباشد، یا نعوظ در آن به طور کامل صورت نگیرد، یا زمان ماندن در نعوظ بسیار کم باشد، در این صورت می توان گفت که این فرد به اختلال در نعوظ مبتلا شده است. اشخاصی که به اختلالات نعوظ مبتلا هستند، باید با مراجعه به پزشک و یافتن علت اصلی آن درمان اختلال خود را شروع کنند. همانطور که اشاره شد اختلال در نعوظ به سه نوع است: اول اینکه شخص به هیچ وجه نعوظ نداشته باشد و حتی در حالت تحریک نیز آلتش به اصطلاح خوابیده بماند. که این نوع بسیار نادر است. نوع دوم که شایع تر است به این گونه است که در برخی مردان نعوظ سست اتفاق می افتد یعنی پس از تحریک آلت تا حدی بلند می شود اما نعوظ کامل نشده و آلت شل می ماند. این نوع اختلال بسیار شایع است. نوع سوم که نعوظ ناپایدار نام دارد به این گونه است که نعوظ اتفاق افتاده و آلت راست می شود اما زمان نعوظ کوتاه است و حتی با وجود تحریک و حتی در حین نزدیکی حالت سفت آلت از دست می رود. این سه نوع شایع ترین انواع اختلال در نعوظ مردان است.

علت زود شل شدن نعوظ
نعوظ سست یا زود شل نعوظ از شایع ترین مشکلات مردان در موضوع نعوظ است.

علت اختلال نعوظ

چه عواملی سبب می شود شخص به اختلال نعوظ مبتلا شود؟

درصد زیادی از آقایان با عبور از سن 40 سالگی در پدیده نعوظ دچار اختلال می شوند. این اختلال ممکن است در دو صورت رخ دهد: شخص مورد نظر ممکن است به صورت کلی قادر به انجام نعوظ نباشد. البته این رخداد در یک روز اتفاق نمی افتد؛ بلکه به مرور و تدریجی یک فرد آن را مشاهده می کند که روز به روز عمل نعوظ آن ضعیف تر از قبل رخ می دهد. گروه دوم افرادی هستند که عمل نعوظ برای آن ها به سختی رخ می دهد و حتی با وجود تحریکات لازم دیر به نعوظ یا همان شق شدگی می رسند. بیشترین درصد افرادی که به اختلالات نعوظی مبتلا شده اند، در این دسته قرار دارند. یعنی دلیل مختل شدن نعوظ آن ها مربوط به افزایش سن آن هاست. اگر شخصی در جوانی به اختلالات نعوظ دچار شود، دلایل متعددی دارد. بیماری های روحی و روانی مثل افسردگی می تواند دلیل محکمی برای این اختلال باشد. بسیاری از افرادی که به افسردگی مبتلا هستند، به دلیل این که نسبت به هیچ کس یا هیچ چیز مایل نیستند، قادر به انجام نعوظ نیستند. چون هیچ عاملی مثل گذشته آن ها را به انجام رابطه جنسی تحریک و تشویق نمی کند. در میان افرادی که به اختلال مربوط به نعوظ دچار شده اند، اشخاصی به چشم می خورد که نه سن بالای 40 سال دارند نه از بیماری های روحی روانی رنج می برند. اما با تحقیق و پرس و جو بیشتر متوجه می شویم این افراد بر اثر تصادف یا حادثه ای دچار آسیب مغزی شده اند. تمامی این اشخاص با داروهایی که امروزه توسط متخصصین این حوزه ساخته شده اند و در بازار عرضه می شوند، می توانند اختلالات مربوط به نعوظ خود را به صورت دائمی و بیشتر موقت درمان کنند. متاسفانه امروزه افراد زیادی هستند که مسائل و مشکلات جنسی خود و همسرشان را کتمان می کنند و به دنبال حل این مشکلات نیستند. این رفتار نه تنها زندگی شما را شیرین تر نمی کند؛ بلکه با تداوم بیشتر این مشکلات زندگی روز به روز به کام هر دو شما و حتی تمامی اعضای خانواده تلخ می شود. نیاز جنسی یک غریزه کاملا طبیعی است که باید به آن توجه شود.

اختلال نعوظ
اختلال نعوظ ، در صورت عدم درمان می تواند زندگی زناشویی را دچار مشکل سازد

درمان نعوظ سست

درمان نعوظ سست نسبت به سایر اختلالات جنسی از اهمیت بیشتری برخوردار است. زیرا بدون عمل نعوظ رابطه جنسی معنایی ندارد و مردانی که نعوظ سست داشته باشند، توانایی آنها برای ایجاد رابطه بسیار کم خواهد شد. امروزه درمان های بسیاری برای این اختلال وجود دارد که اغلب این راه های درمانی موقت و آنی می باشند. برای تعیین راه درمان اختلالات مربوط به نعوظ باید به دنبال علت آن باشیم. اینکه شخص مورد نظر در چه سنی قرار دارد یا به بیماری های روحی روانی دچار است یا خیر؟ برای پزشک معالج حائز اهمیت است. یکی از موارد مهم که سبب می شود شخص به اختلالات نعوظ مبتلا شود، حوادث و تصادفاتی است که در آن ها عضو سر شخص مبتلا آسیب دیده است. درمان های دارویی بسیاری برای این اختلال وجود دارد این داروها در اشکال متفاوتی تولید و عرضه می شوند. معروف ترین دارو های خوراکی که به این منظور تولید و در بازار پخش می شود قرص ویاگرا و قرص سیالیس هستند. هر دو این دارو ها می توانند جریان خون رسیده به آلت را افزایش داده و موجب سفت شدن آلت گردند. درمان نعوظ سست با قرص ویاگرا توسط بسیاری از پزشکان پیشنهاد می شود و بسیار موثر است.

دارو تنها راه درمان اختلالات مربوط به نعوظ نیست! پیشنهاد می کنیم میزان تحریک را قبل از رابطه افزایش دهید، معاشقه و پیش نوازی با همسر را قبل از شروع رابطه پیشنهاد می کنیم. این کار موجب می شود هر دو طرف تحریک شده و کاملا برای رابطه آماده شوند. همچنین استفاده از لوازمی مانند حلقه ویبراتور مردانه می تواند تاثیر قابل توجهی بر میزان تحریک و نعوظ در مردان داشته باشد.

به جز افرادی که به دلایل بیماری های خاص و تصادفات یا آسیب مغزی به اختلالات نعوظ دچار  شده اند، افرادی هستند که به دلایل سبک زندگی اشتباه به این اختلال دچار شده اند. این افراد می توانند با تغییر سبک زندگی و توجه بیشتر به این مسئله آن را حل کنند یا از شدت آن تا حدودی بکاهند. عوامل بسیاری سبب می شوند که شخص به اختلالات نعوظ دچار شود. این عوامل و دلایل را باید شناخت و برای رفع آن ها تلاش کرد. با حذف این عامل ها شخص نعوظ عادی و طبیعی خواهد داشت. اگر در دسته افرادی قرار دارید که از اختلالات نعوظ رنج می برید، قبل از مراجعه به پزشک و شروع درمان های دارویی عوامل مربوطه را شناسایی کنید و در رفع آن ها کوشا باشید. شناسایی این عوامل برای مردانی که نعوظ طبیعی و عادی دارند نیز ضروری است. زیرا با شناخت این عوامل و جلوگیری از به وجود آمدن آن ها خود را در برابر ابتلا به اختلالات نعوظ تا حدودی ایمن می کنند. عوامل ساده ای که در صورت غفلت از آن ها شخص ممکن است به اختلالات نعوظ دچار شود به شرح ذیل است:

■ الکل و مواد مخدر: نه تنها نعوظ بلکه بسیاری از عملکرد ها و مکانیسم های طبیعی بدن با مصرف الکل و مواد مخدر دچار اختلال می شوند. اگر شما از مصرف کنندگان این مواد هستید، به دنبال مصرف دارو های درمانی اختلالات نعوظ نباشید. تنها راه درمان شما ترک الکل و مواد مخدر می باشد. الکل و مواد مخدر بر تمامی دستگاه ها و بافت های بدن اثر سوء دارند و در این میان دستگاه تولید مثلی و تناسلی نیز قرار دارد. حتی اگر با مصرف الکل و مواد مخدر نعوظ طبیعی و نرمال داشته باشید، تاثیرات منفی این مواد را به هنگام زادآوری و تولید مثل مشاهده خواهید کرد.

■ رعایت اعتدال در وزن: وزن بدن در روابط جنسی بسیار موثر است. افرادی که چاق هستند یا از اضافه بودن وزن خود رنج می برند، به مرور در روابط زناشویی دچار مشکل می شوند که این مسئله در آقایان با اختلال در پدیده نعوظ مشاهده می شود. چاقی و اضافه وزن سبب می شود فرد در انجام امور عادی زندگی نسبت به دیگران خیلی زود احساس خستگی کنید و از آنجا که رابطه جنسی به انرژی زیادی نیاز دارد، فرد چاق به زودی احساس خستگی می کند و همین خستگی سبب خارج شدن آلت تناسلی از نعوظ و شق شدگی می شود.

■ رژیم غذایی مناسب: خوراک مهم ترین مسئله مادی برای انسان است و به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر تمام ابعاد زندگی انسان تاثیر گذار است. بعد جنسی انسان نیز با مصرف خوراکی در ارتباط بوده و مصرف خوراکی های گوناگون سبب تقویت و تضعیف این میل می شود. نعوظ که در ابتدا چرخه رابطه جنسی و مقاربت قرار دارد و عنوان دروازه ورود به لذت جنسی شناخته می شود نیز با مصرف برخی خوراکی ها مثل مرکبات از جمله پرتقال، نارنگی و نارنج و میوه هایی غیر از مرکبات مثل توت فرنگی تقویت می شود و مصرف برخی غذا ها مثل نوشابه، فست فود ها و موادی از این قبیل نعوظ و میل جنسی شما را مختل می کند. اگر نگران رابطه زناشویی خود هستید، در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید. منظور از تجدید نظر زیاده روی در مصرف مواد تقویت کننده نیست؛ بلکه گنجاندن این مواد غذایی در برنامه غذایی روزانه است.

■ ورزش: اغلب افراد جامعه از مزایای ورزش و فعالیت بدنی آگاه هستند. اما آگاهی کافی نیست و عمل به این دانستنی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و عالم بی عمل هیچ تفاوتی با سایر افراد ندارد. با انجام ورزش به صورت روزانه و مرتب خصوصا ورزش های هوازی که سیستم گردش خون را بهبود می بخشند، می توانید اختلالات نعوظ خود را درمان کنید. اما این روند تدریجی رخ می دهد و با یک یا چند روز ورزش کردن منتظر درمان کامل و قطعی نباشید. با ورزش کردن به صورت مستمر و مرتب به تدریج نشانه های درمان اختلالات نعوظ را در خود مشاهده خواهید کرد.

درمان نعوظ بدون دارو
تمرینات کگل می تواند در درمان نعوظ سست موثر باشد

استفاده از دستگاه های کششی می تواند راه حل دیگری برای درمان اختلال نعوظ باشد. این دستگاه ها به صورت موضعی با عملکردی مبتنی بر فشار ، کشش و یا مکش کار می کنند. مهم ترین محصولاتی که در این زمینه می توان نام برد دستگاه لارجرباکس (مبتنی بر کشش طولی) و دستگاه وکیوم مردانه (مبتنی بر مکش) هستند که عملکرد مناسبی نیز برای مردان دارند.

7 thoughts on “نعوظ چیست؟ علت اختلال نعوظ و روش های درمان نعوظ”

  1. سلام
    سنم 46 هست مشکل نعوظ دارم ودکتر نرفتم لطفا راهنمای ایم کنید باتشکر

    1. درود بر شما
      بهترین راهنمایی همینه که برید دکتر، مشورت با دکتر بهترین راهکاره.

  2. سلام وقتتون بخیر
    من ۲۳ سالم هست
    مشکل خاصی بابته نعوظ ندارم
    اما زود انزالیُ میخوام ببین با چه دارویی میشه بهبودش داد؟که عوارضش کم یا نداشته باشه
    من بیماری فاویسمم دارم
    ممنون میشم جواب بدید

    1. درود بر شما
      با توجه به بیماری خونی که شما دارید؛ شرایط عادی بیماری معمولا کنترل شده هستش و در برخورد با برخی داروها ممکن است شرایط بیماری شما به حالت حاد ممکنه برسه.
      ما در شرایطی که شخص دارای بیماری خاصی باشه مثل همیشه توصیه می نماییم بدون مشورت با پزشکتون هیچ دارویی مصرف نکنید و قبلا با پزشکتون مشورت نمایید و در صورت تایید ایشون می تونید داروهایی که صلاح بدونن تهیه و مصرف کنید.

  3. با سلام من پنجاه سه ساله هستم قرص اسنترا میخورم اختلال نغوظ پیدا کردم ایا وایمکس برای من خوبه با تشکر از شما

    1. درود
      در مورد افراد دارای سن بالای 50 سال ، حتما باید پزشک دارو تجویز کنه. در مورد اختلال نعوظ هم داروهای خوبی مثل “ویاگرا” و “سیالیس” موجوده که پس از مشورت با پزشک می تونید از اونها استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *